Szauna világ

A szaunázás világával aktívabban úgy jó 3 éve sikerült megismerkednem!

Első körben nem mint résztvevő aki beül a kellemes forróságban és élvezi az illatokat az egyedi hőterápiát hanem mint zenészt kértek fel, hogy csatlakozzak és a különleges rezgésekkel emeljem a programok és a résztvevők élményét.

Jelenleg már szauna mesterként is tevékenykedem és jó magam is tartok önálló programokat szauna felöntéseket.

Ez egy nagyon különleges világ ahol egy program, felöntés kismillió apró részletből válik egy teljes egésszé egy teljes élménnyé.

A szaunamester feladata, hogy körültekintően kezelje a résztvevőket figyelembe véve azok fizikai és lelki állapotait. Aktualitástól függően alakítson ki programot értem ez alatt milyen zene kísérettel nyilvánul meg milyen aromákat használ fel az illatokat illetően, itt lehetőleg törekszem a lehető legtermészetesebb illatok akár élő növények felhasználásával dolgozni.

Nagyon fontosnak tartom a kellő hő terápia kivitelezését, valamint a kivitelezés módját az egyedi törölköző technikák legyezők és esetleg füst aromák felhasználásával! Célom, hogy a résztvevők kellemes fáradtsággal és megpihenten ugyanakkor feltöltődten kellemes mosollyal arcukon hagyják el a programjaim helyszínét.

Tekintse meg rövid videoink

„A szauna egy olyan hely, ahol a test megtisztul, és a lélek felszabadul.”
Tommy Tabermann

Keressen bátran

9:00 – 16:30
Hétfő - Péntek

Elérhetőségek

manepansoul@gmail.com
Tel:+36 30 0135795

AncoraThemes © 2024. All Rights Reserved.